Σιδηροδρομικές ειδήσεις από τη Λάρισα και όχι μόνο

Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2018

Στα Τέμπη ο υφυπουργός Περιβάλλοντος

Σήμερα 30.09.2018 ξεναγήθηκε στην παλαιά σιδηροδρομική γραμμή της κοιλάδας των Τεμπών ο Υφυπουργός Περιβάλλοντος κ. Γεώργιος Δημαράς.

Στα πλαίσια της επίσκεψης του στην περιοχή έγινε περιήγηση με τις δρεζίνες του Πολιτιστικού Κέντρου Σιδηροδρομικών περιοχής Λάρισας, με την συμμετοχή του Προέδρου Γιάννη Μάνθου και πολλών μελών και φίλων.




Φωτογραφίες: Γιάννης Μάνθος

* * *

Επίσης ο Υφυπουργός Περιβάλλοντος κ. Γεώργιος Δημαράς, πριν την περιήγηση με το τρενάκι στη μαγευτική Κοιλάδα των Τεμπών, επισκέφθηκε το Κέντρο Ενημέρωσης της «ΔΡΥΑΣ» στον Σιδηροδρομικό Σταθμό Τεμπών. Ενθουσιάστηκε με το έργο και την προσφορά της «ΔΡΥΑΣ» στους τομείς του περιβάλλοντος και του πολιτισμού, άκουσε τα αιτήματα του Συλλόγου για το Δέλτα και τις περιοχές Natura και υποσχέθηκε τη βοήθειά του.







Φωτογραφίες: ΔΡΥΑΣ Σωματείο για το Περιβάλλον και τον Πολιτισμό

* * *

Το δήμαρχο Τεμπών επισκέφθηκε ο υφυπουργός Περιβάλλοντος Γιώργος Δημαράς

Στο γραφείο του στο Μακρυχώρι

30.09.2018 | 20:02

Τον Δήμαρχο Τεμπών κ. Κώστα Κολλάτο στην έδρα του δήμου στο Μακρυχώρι επισκέφθηκε σήμερα το πρωί ο Υφυπουργός Περιβάλλοντος κ. Γεώργιος Δημαράς όπου είχε συνάντηση με τον δήμαρχο Τεμπών στο γραφείο του.


Ο κ. Κολλάτος πρόσφερε στον υφυπουργό ενα καλάθι με προϊόντα της περιοχής του δήμου καθώς και ένα γυάλινο πλακίδιο όπου είναι χαραγμένος ο χάρτης του δήμου Τεμπών με την ονομασίες των χωριών